Advies / inspiratie

publiekHeeft u een idee om u te onderscheiden met uw agrarisch produkt? En u weet niet goed hoe verder? Daarin is juist 'het Pluimhuis' gespecialiseerd. Dit door jarenlange praktische ervaring in het bedrijfsleven, zowel aan de boerenkant aan als de retail- cq consumentenkant.

Vraag gerust naar de mogelijkheden die 'het Pluimhuis' u biedt op het gebied van advies danwel inspirerende bijeenkomsten. 

ruud-spreekt
Eigenaar Ruud Zanders kan inspireren en enthousiasmeren tijdens humorvolle presentaties, waarna u weer vol ideeën en concrete tips zelf aan de slag kunt.

Neem gerust contact met ons op.

 

Enkele schriftelijke reacties die wij mochten ontvangen op door Ruud verzorgde presentaties

  • Ik wilde je nog even doorgeven dat we zeer veel positieve reacties hebben ontvangen naar aanleiding van jouw verhaal onlangs. "Het is goed dat ik weer eens de spiegel kreeg voorgehouden". 
    Kortom, jouw presentatie leverde stof tot nadenken op en dat was precies de bedoeling.
    Nogmaals bedankt.
  • ‘Dank voor jouw persoonlijk inspirerende verhaal van gisteren. Ik merkte dat het een goede opmaat was voor flitsende tafelgesprekken over ieders ideeën daarna.’
  • ‘Jouw bijdrage, die goed aansloot bij de opzet van de bijeenkomst, heeft er zeker toe bijgedragen dat de werksessie zeer geslaagd is. Nogmaals dank.’
  • ‘Dank voor de inspirerende lezing van vandaag Ruud. Je 'gewoon doen' mentaliteit waardeer ik zeer.’

@Ruud_Zanders